sistersofsoul_rock2banner_960x300

 

Vi älskar musik och vi älskar att ge publiken en proffsig, varm och humoristisk upplevelse!

 

Vår kärlek till det vi arbetar med, för det är faktiskt vad det handlar om, och det vi under våra fjorton år har utvecklat till dagens Sisters of Soul har fört oss tusentals mil runtom i världen.

Vi har spelat i Shanghai, London, Berlin och Paris på stora evenemang med tusentals besökare.

Vi har representerat Sverige och svensk musikindustri på mässor, vi har spelat i hallar fyllda med Volvo- och Scanialastbilar. Vi har spelat för näringslivschefer, politiker, tjänstemän och kvinnor på myndigheter och organisationer.

Vi har spelat i Stockholm och på så många svenska orter av olika storlek att vi nästan tappat räkningen. I svenska fjällen, på anläggningar med delfiner, på anläggningar med lemurer, på hotell, på båtar, på värdshus, på företagsfester och på galor för svensk fotboll med Zlatan i publiken.

Och oavsett var vi är eller vem vi spelat för så älskar vi det. För det här är vad vi gör och vi kommer gärna och spelar för dig. Tillsammans med en bra ljud & ljusproduktion blir det en fulländad upplevelse.

Sisters of Soul är Linda och Anna, två rutinerade artister med lång erfarenhet från branschens absoluta toppskikt. Samarbetar gärna & ofta med Sveriges artistelit och lånar ut sina röster i radio och TV reklam.

Kontakta oss

 

Vill du hålla dig uppdaterad med de senaste klippen, bilderna och våra framträdandenfölj oss på Facebook & Instagram


 

 

Linda Ålund

Den mörka sidan av Sisters of Soul. Linda är den oredigerade kreatören, inspiratören och dokumentatören… Linda har en förmåga att alltid ge 100 procent av sig själv till publiken.

Hennes musikaliska förebilder är Janis Joplin, Dolly Parton, Bette Midler, Lisa Ekdal och Monika Zetterlund.

Lindas hemliga dröm är inte bara att få sitta bredvid Anna på Jills veranda utan hon vill även sjunga med augustifamiljen i ”på spåret”…

sister-of-soul-musikunderhållning-nyköping

Anna Edman

Den ljusa sidan av Sisters of Soul. Anna är administratören, innovatören och redigeraren. Hon har en förmåga att se alla problem som möjligheter och hon oroas väldigt sällan.

Hennes musikaliska förebilder är Dolly Parton, Aretha Franklin, Jill Johnsson, First Aid Kit och Alison Krauss.

Annas hemliga dröm är att få sitta på Jills veranda i Nashville och dricka något gott och jamma…