sos_referenser2


Sagt av våra kunder:

 

lindau-logo”Jag har använt mig av Sisters of Soul till många företagsevent och det har alltid levererat bra underhållning!
Ett utmärkt showpaket som förgyller kvällen” ~ Peter Sandquist, Lindau Artist & Talare


 

”Det är inte svårt att göra ett bra jobb när man jobbar med proffs. Er insats var fenomenal och alla var jättenöjda med kvällen och kommer att minnas den som en riktig höjdare.” ~ Arenabolaget, Linköping

 

”Jag säger väl som vanligt – Gästerna var hur nöjda som helst!” ~ Marcus Westin, Eventab


 

Underhållning i högsta musikaliska klass med känsla både för låtval och ljudvolym. Dessutom kommunikativa artister som verkligen var med i festen med inlevelse och inte bara underhöll vid sidan av.
Stefan Brunnsäter- Logtronics, Radar & Avionics
Hjärtligt tack till Er alla för en oförglömlig kväll, dessutom med en fantastisk överraskning som Ni snyggt integrerade i programmet. Jag hade en magisk kväll från början till slut och alla gäster dansade konstant efter middagen. Alla var så himla nöjda – det blev verkligen festernas fest! Ni var bara så proffsiga och duktiga. Minglet blev kanonbra – stiliga, eleganta och med bästa tänkbara framförande och låtval. Framträdandet med Perfect Day och Magnus Carlsson var helt underbart och till dansen fick Ni enorm fart på den då redan mycket danssugna publiken med ett perfekt val av låtar, härlig sång och verkligen duktiga musiker.
Tomas B Ramsten- Tbrconsulting
Sisters of Soul är lätta att samarbeta med, dom är sååå proffsiga får alltid publiken med på ”noterna” även om publiken består av en massa olika nationaliteter som i vårt fall. Dom passar lika bra för en liten hemmapublik som till ett stort kinesiskt event i Kina. Sisters of Souls professionella scennärvaro gör att de fångar publiken på ett ögonblick !!
Christina Tengroth / Åke Jerräng- SSAB Oxelösund

 

 


 

Ni får högsta betyg i allt från helhetsintryck, framställan och innehåll. Ni uppfyllde deras förväntningar med råge!

De nämner särskilt er mångfald och musikalitet/behagliga röster. Vidare skriver de att: de passade oss utmärkt! Tjejerna har stil/känsla/ och var mkt trevliga mot våra kunder.

Det gjorde ni bra tjejer! Tusen tack för ett riktigt bra genomfört uppdrag.

~ Malin Ljungdahl, Flowtalk

Tusen tack själva! Det blev en superlyckad kundaktivitet med våra viktigaste Volvobokare! De var helt lyriska efteråt. Musiktävlingen var perfekt, det bidrog till en del skratt!

Och vilka vackra sångröster ni har, jag förstår att det går bra för er! Jag återkommer gärna framöver, och ni är välkomna att göra detsamma.

Ha det toppen! Bästa hälsningar

~ Carina Söderberg Axelsson, General Manager

Ni gjorde ett ypperligt jobb och ni har fått massor av beröm. Det märks att ni gjort det här ”några” gånger. Kommer rekommendera er när jag får frågan i framtiden.

Vi är med andra ord väldigt nöjda och som sagt, vi får hoppas att vi ses igen.

~ Peter Strand, Swedbank

 

STORT TACK för igår!! Ni var så duktiga, snygga och proffsiga!! De som har varit med många gånger på de här tillställningarna sa att de aldrig haft det så trevligt som i går kväll.

Jag tror att ni kan få en del andra förfrågningar framöver också. Jag kommer i alla fall definitivt tänka på er nästa gång någon vill ha underhållning och musik!

~ Landstinget Sörmland

Ni gjorde ett fantastiskt jobb och vi vill gärna att anlita er igen i framtiden. Härligt att ni kunde bjuda på er själva och inte tog illa upp för att vår gäst tog över micken vid några tillfällen.

Vi och våra kunder uppskattade detta även om det självklart hade räckt med er.

Kram/Anette, Kyocera

 


 

 

Ni är fantastiska!! Det var väldigt många som tackade för kvällen innan och berömde er mycket. En sa bland annat, de lyfte ju taket, utan dem hade mitt Göteborgsbesök varit jättetråkigt.

~ Anna Pernfalk, HRG


 

 

Vi hann aldrig riktigt tacka er för fint framförd musik på vår fest och på minglet förra helgen.

Tiden gick så snabbt och det var fullt upp hela tiden,  men det är många gäster som har sagt att de tyckte jättemycket om musiken. Och det gjorde vi också!

Hur som helst, stort tack! Det blev precis som vi ville ha det!

~ Petra & Johan, bröllopsfest